Softulescu logo

Microsoft Security Essentials - rezultate slabe la teste

Microsoft: Security Essentials rezultate slabe la teste
CNET scrie cum că Microsoft: Security Essentials nu a trecut cel mai recent test efectuat de av-test.org iar şeful celor de la AV-Test, Andreas Marx, ar fi spus ceva de genul: "Microsoft oferă proctecţie de bază dar sub majoritatea celorlate soluţii inclusiv şi cele gratuite".

AV-Test este un institut din Germania ce evaluează soluţii de securitate şi dacă ar fi să ne luăm după rezultatele lor, Avast şi AVG sunt cele mai bune opţiuni dintre cele gratuite iar Bitdefender este numărul 1 dintre toate. Cel puţin aşa spune Seth Rosenblatt autorul articolului de pe CNET.

alte surse: PC Magazine, Softpedia, Tom's Hardware

3 comentarii:

  1. Salut!As avea citeva intrebari , daca se poate :
    - ce antivirus folosesti ?
    - recomanda 2 sau 3 antivirusi
    - am citit rubrica "Recomandari", dar as citi cu placere un articol despre ce programe folosesti si ce programe recomanzi , ar fi foarte util pentru noi cei care nu ne pricepem prea bine la computere.
    Iti doresc o zi minunata si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Emil-M, iti multumesc pentru comentariu.
    Cat despre recomandarile mele in materie de antivirusi nu stiu ce sa zic, nicidecum nu sunt un expert, sunt doar un amator.
    In momentul asta folosesc avast! gratuit pe principalul sistem de operare si nu am probleme cu virusii. Insa trebuie spus, chiar daca pe unii deranjeaza, cu nu doar antivirusul conteaza, ba chiar cred ca e mult mai important utilizatorul.
    De exemplu am un prieten ce are Kaspersky cu licenta dar cu toate astea el isi re-instaleaza Windows-ul cam la fiecare 3 luni de zile. De ce? Pentru ca pur si simplu nu stie sa se fereasca, nu face diferenta intre site-uri sigure si cele dubioase iar cand instaleaza ceva de pe net nu se uita sa vada ce si cum. Cred ca o mare parte din probleme vine de acolo, destule programe de pe net, din pacate, contin adware iar dupa un timp acestea se aduna si destabilizeaza sistemul.
    De asemeni cred o buna parte dintre infectii se raspandesc via stick-uri USB si filesharing, de unde si concluzia ca este nevoie de o mai mare atentie din partea utilizatorului, antivirusul nu poate decat sa ajute si nu sa lucreze el 100% pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Folositi Comodo Internet Security este cel mai tare si este GRATUIT, consuma putine resurse are firewall si multe altele, a iesit 100% la testarile de la matousec, free download:
    https://www.comodo.com/

    RăspundețiȘtergere

© 2010-2020 Softulescu. Un produs Blogger.