Softulescu logo

Qustodio - Control Parental

Qustodio
Qustodio este un program gratuit ce vine în ajutorul parintilor ce sunt preocupaţi de activitatea copiilor lor pe internet. Sunt multe lucuri pe net ce nu sunt destinate copiilor dar accesul către acestea este liber.
La instalare Qustodio deschide cont separat pentru copil, cont ce va fi monitorizat iar statisticile sunt disponibile părinţilor pe site-ul Qustodio.

Am testat Qustodio şi mi se pare foarte bun mai ales că poate limita timpul de utilizare a calculatorului de către copii. Astfel cei mici pot intra pe internet doar după într-un anumit interval de timp stabilit de părinţi. Această opţiune trebuie activată din setările Qustodio a cărui panou de control se află pe site-ul web şi nu în aplicaţia instalată pe computer.

Cu ajutorul acestui program părinţii pot vedea ce site-uri sunt vizitate de copii iar acele site-uri nedorite pot fi blocate. Setările prestabilite vor bloca site-urile neadecvate pentru copii în funcţie de categorie dar părinţii pot bloca şi în mod manual anumite site-uri mai ales pe cele necunoscute de Qustodio.

De asemenea acest program blochează şi o serie de căutări precum: 'xxx'. Dacă părinţii doresc să blocheze şi instalarea de aplicaţii de către copii, atunci este de ajuns să seteze o parolă contului de Administrator.


Qustodio - instalare
Qustodio - preferinte toolbar
Qustodio - deschidere cont nou
Qustodio - setare numar copii
Qustodio - setare nume copil
Qustodio - setare detalii copil
Qustodio - setare nume dispozitiv
Qustodio - adaugare cont nou
Qustodio - salvare cont nou
Qustodio - finalizare si restart
Qustodio - tray
Qustodio - setari
Qustodio - statistici
Qustodio - preferinte filtru
Qustodio - blocare manuala site
Qustodio - setare program permis copiilor
Qustodio - setare numar de ore permise
Qustodio - cautari blocate
Qustodio - acces internet nepermis
Qustodio - preview






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2010-2020 Softulescu. Un produs Blogger.