Softulescu logo

Demonoid a fost închis

Site-ul de torente Demonoid a fost închis de autorităţile uncrainiene chiar în timpul vizitei vice-premierului ucrainean Valeri Horoskovski la Washington, unde discută cu americanii despre eforturile pentru lupta împotriva pirateriei.


Ucraina promite Statelor Unite că va intensifica lupta impotriva pirateriei şi se pare că se ţine de cuvant. Cât despre Demonoid, unul dintre cele mai mari site-uri de acest gen, a fost in ultimile zile ţinta mai multor atacuri DDoS pregâtind parca lovitura de final.

Că astfel de site-uri vor dispărea unul câte unul ştiam de ceva timp, citisem in mai multe locuri. E imposibil să te ascunzi prea mult de autorităţi şi băieţii in costume, mai ales cu site-uri atat de expuse. Să faci piraterie in mod public va fi din ce in ce mai greu.

Personal cred că pitareria este propulsată şi de lăcomie. Prea multă lume colecţionează filme, mp3-uri şi jocuri pe computere de parcă se vor termina in curând şi este imperativ să facă rezerve. Dacă ne-am limita cu toţii şi ne-am dori doar ce ne trebuie cu adevărat atunci nu cred că pirateria asta publică şi-ar mai avea rostul.

Un astfel de site trebuie să fie privat, ascuns, fără acces public, fără expunere si fără popularitate da parcă ar fi un produs comercial. Evident că sunt, destule incă.
Nu poţi să deschizi un torrent tracker şi să pui pe el reclame Pay per Click cu pretenţia de a nu păţi nimic.

Demonoid a fost închis


#OpDemonoid: The Revolution will not be Televised

săriţi peste intro la 1:55

via: anonpr.net




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2010-2020 Softulescu. Un produs Blogger.