Softulescu logo

Jakob Nielsen: "Rămân la Windows 7"

Jakob Nielsen
Jakob Nielsen este un 'guru' al designului de diferite interfeţe şi este de părere cum că: interfaţă Windows 8 este de slabă calitate pentru tablete şi jalnică pentru PC-uri.
Nielsen nu este utilizator Mac aşa cum sunt mulţi designeri, el spune clar că foloseşte Windows 7 şi că speră la o interfaţă reuşită odată cu Windows 9.



De când a apărut Windows 8 s-a umplut internetul de discuţii despre interfaţa Metro şi dispariţia butonului de Start dar nu prea am văzut să se discute despre alte aspecte aşa că am zis să caut pe Google despre înbunătăţirile aduse de noua versiune.
La căutarea "windows 8 features" primul rezultat este descrierea sumară de pe Wikipedia unde al doilea paragraf începe cu:
Windows 8 introduces significant changes to the operating system's platform, primarily focused towards improving its user experience on mobile devices such as tablets to rival other mobile operating systems (such as Android and iOS).

...deci Microshit, de ce nu ai făcut Windows 8 pentru tablete şi unul pentru PC?!

Cât despre alte înbunătăţiri aduse de Windows 8 cred că cea mai importantă este suportul pentru UEFI, noul standard menit să înlocuiască bătrânul BIOS, puteţi citi mai multe pe uefi.org.

CNET: Design guru Nielsen: Windows 8 UI 'smothers usability' 

3 comentarii:

  1. Microshit? In stil caracteristic romanesc, n-ai putut scrie doua randuri fara nici un cuvant murdar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine te pune sa-mi citesti cuvintele murdare? Vezi poate ai treaba in alta parte.

      Ștergere
    2. Bai Anonim, rautatea e specifica prostiei iar tu esti rautacios din plin ;)

      Ștergere

© 2010-2020 Softulescu. Un produs Blogger.